dimarts, 25 d’agost del 2009

Presentacions de pubilles i festes

Aquestes últimes setmanes estan sent molt intenses en quant a actuacions de la colla tradicional. Això és degut a que durant aquesta època de l'any es fan les presentacions de les pubilles de les diferents entitats de la ciutat i nosaltres participem en algunes d'aquestes presentacions. A banda també es celebren les festes de molts pobles de les terres de l'Ebre

>Presentacions de pubilles

En quant a presentacions de pubilles, el passat dissabte 22 vam participar en la presentació de les dues pubilles del Club Lions a l'Hotel Corona. Una altra presentació on participarem serà la que es realitzarà avui dimarts 25 on es presentaran les pubilles de les entitats representats del casal tortosí.

>Festes de pobles

Respecte a les festes majors que s'estan realitzant a les diferents poblacions de les Terres de l'Ebre, en aquests últims dies, hem participat, amb la rondalla, en la festa dels jubilats que es celebra en el marc de les festes majors de Els Guiamets. L'actuació va estar completada amb una interpretació de cançons de tots els temps a càrrec de Juanito Aragonés acompanyat del seu acordió i de la interpretació d'algunes peces tradicionals amb dolçaina i tabal. L'actuació, que va durar un total d'una hora i quart va tenir molt bona acceptació per part del públic allí present. Avui també participarem, com ja ve sent costum en els últims anys, a les festes majors d'Alfara de Carles. En properes entrades ja us explicarem com han anat aquestes actuacions que realitzem avui.