dijous, 20 d’agost del 2009

XIV festa del renaixement

El treball realitzat durant el 4 dies de la festa, ens dóna, una vegada més, la satisfacció d’haver contribuït al nou èxit de la festa del renaixement de Tortosa, tot plegat amb un ritme d’actuacions important.

Del 23 al 26 de juliol, la nostra ciutat ha estat immersa en el segle XVI, tot reproduint mitjançant la festa del renaixement, la manera de fer i viure de fa 500 anys.

La formació dels d’abanderats, músics, i tamborers de cerimònia ha recorregut bona part dels carrers i places del casc antic així com la zona comercial i el mercat municipal, amb la vistositat dels colors de les banderes representant els trast de defensa de la ciutat i les melodies més espectaculars de la gran formació de dolçainers, sempre amb la base impactant d’una percussió amb caràcter i ritmes variats. Tot plegat, un gran espectacle permanent de carrer.

La Festa del Renaixement ha estat una vegada més una prova de foc. El nivell de les companyies que participen en la festa, més el nombrós públic que respon al reclam d’aquesta producció de recreació històrica, fan que els números i exercicis que preparem siguin cada cop més difícils.

Una vegada més hem d’estar orgullosos del rendiment de la nostra entitat i la bona acollida que té entre el públic, així com haver jugat un any més el paper dels músics d’acompanyament del seguici dels procuradors.