dijous, 10 de setembre del 2009

Tocant la Gaita

Ja fa més de 15 anys que la Colla Jove de Dolçainers passegem pels carrers dels nostres pobles i ciutats, i fins i tot de l’estranger tocant la gaita com feien els nostres avantpassats. Durant aquests quinze anys també hem tocat la gaita a alguna gent reivindicat i recuperant la cultura popular de la nostra ciutat. Així que no podia ser d’un altra manera que el document que recull el nostre treball fos una clara definició del que hem fet fins ara.

A “Tocant la Gaita” es troben aquelles peces més representatives del folklore com son el “Toc d’enramada i panoli”; “Tocatines dels gegantsl’Himne de la Cinta”, la “Gran Jota tortosina”, el “Pas-doble Himne Tortosa”, entre d’altres.

Us invitem a endinsar-vos en el nostre treball, el proper 11 de setembre a les 22.30 a la Plaça de l’Absis, on tindrà lloc la presentació d’aquest treball que comptarà amb la presencia de grans amics i col·laboradors, a més de moltes altres sorpreses. Tot seguit i desprès de l’espectacle que hem preparat, tindrà lloc la inauguració de la nova plaça de l’Absis.

Per aquells que vulgueu adquirir el Cd el podreu comprar pel preu de 6€ a Sorolla bacallaners, De l’Ebre, MV&CO estudi creatiu, Restaurant Matadero i a la Botiga del Renixement.

Us esperem!!!!


Properament publicarem les noticies referents a les activitats de les Festes de la Cinta 2009.