dijous, 17 de desembre del 2009

Actuació al circ Raluy

El passat divendres, 11 de desembre, la Colla jove de dolçainers de Tortosa vam actuar en l'inici de campanya de Nadal del Prestigiós circ Raluy, que està instal·lat al moll de la fusta de Barcelona.

La formació dels Abanderats de la festa del Renaixement vam posar un toc de color i moviments de bandera al so de les dolçaines i tambors. L'espectacle va tenir molt bona acollida per part de públic, des del moment en que vam accedir a la renovada carpa del circ fins que vam sortir.

La presentació dels Abanderats de la festa del renaixement com l'únic grup de l'estat espanyol que realitza exercicis de bandera va despertar molta curiositat entre el públic assistent.

Entre el públic vam poder veure actors del Cor de la Ciutat i nombrosos mitjants de comunicació. És per aquest fet que els banderats vam aparéixer al telenotícies de TV1 i vam tenir molt resó en la premsa escrita.

Ha estat una gran actuació, amb una gent extraordinària que, una vegada més, ens han demostrat perquè son un dels millors circs del mon.