diumenge, 20 de desembre del 2009

Concert a la Catedral

El passat 19 de desembre es va celebrar a la catedral de Santa Maria de Tortosa el primer Concert Solidari en favor de Càritas Interparroquial donada la greu situació que travessa aquesta entitat.

La Colla Jove no podíem faltar i és per això que vam ser un dels grups participants en aquest concert solidari. Per la nostra part vam interpretar dues nadales. La primera va ser "El tamborilero". Aquesta nadala és originàriament txeca i va ser traduïda en primer lloc a l'anglès per Katherine Davis el 1941. Posteriorment es va traduir al castellà i es va popularitzar també a Catalunya. La segona nadala que vam interpretar va ser Jingle Bells, composada per James Lord Pierpont al segle XIX. Cal dir que encara que s'associï per defecte al Nadal, aquesta cançó no era originalment nadalenca. Enllaç
Els altres grups que van participar en l'esdeveniment, també amb dues nadales cadascun, van ser l'Orfeó Tortosí, Montse Castellà, el Conservatori de Música, el Jove Cor Flúmine, la Banda Manel Martínez i Solà de l'EMD de Jesús, els Cantaires de l'Ebre Delta, els Gaiters de l'Aguilot, Rossend i Cecília Aymí, el Cor Flúmine, la Banda Municipal de Música, i el Grup Instrumental de l'Aula de Música Tradicional i Popular de Tortosa.

Des de la Colla Jove volem felicitar a l'organització per l'èxit de l'esdeveniment i animar-los a repetir-ho en propers anys.

Tot seguit podeu veure algunes fotos de l'actuació de la Colla Jove en aquest concert. Si voleu veure més fotos del concert ho podeu fer en aquest enllaç.