dijous, 24 de setembre del 2009

Inoblidable

El passat 11 de setembre, tenia lloc la presentació en públic del primer treball discogràfic en solitari de la Colla Tradicional de l’Associació Cultural Colla Jove de Dolçainers de Tortosa.


La coincidència d’aquesta presentació amb la inauguració de la remodelada plaça de l’Àbsis, convertida en un acollidor auditori a l’aire lliure, i les festes majors de la Cinta, van contribuir a la creació d’un clima immillorable per gaudir d’una nit antològica.


Encara ara, a punt d’entrar al mes d’octubre, ens felicita gent per l’espectacle musical que els vam oferir i recordem el bé que ens ho van fer passar les més de 600 persones que van acudir a la presentació del CD Tocant la Gaita, apludint, cantant i acompanyant amb el balanceig del cos les millors melodies de les jotes de la terra.


Volem aprofitar aquesta notícia per donar les gràcies a totes les autoritats que van assistir a l’acte, de manera especial però, a l’alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel i a la coordinadora de la secretaria de Joventut a les Terres de l’Ebre, la Sra. Montse Perelló, representant el departament que ha apostat amb una important subvenció la gravació del CD.


També una menció especial i un sentit agraïment, a la confiança donada per Meritxell Roige, la Regidora d’urbanisme de l’ajuntament de Tortosa, per la seva aposta en tot moment en cedir el protagonisme de la inauguració de la plaça de l’Absis, a la nostra entitat.


Ja per finalitzar aquesta notícia, agrair l’esforç de tota la gent que ha participat en aquest treball, així com tots els col·laboradors que han donat un cop de mà en el directe ofert el dia 11 de setembre de 2009, un dia inoblidable.