diumenge, 10 de juny del 2007

Diari del viatge a Ferrara (3)

Ara farem un repàs a un altre aspecte de la nostra estada a Ferrara: el culinari i gastronòmic. Principalment vam menjar al restaurant del gran Pipo, on Sebastian ens va tractar d’allò més bé d’acord amb les indicaccions de Fede, el número 1 de la màfia de la contrada.

Els plats de pasta van ser els protagonistes de les nostres menjades amb el descobriment permanent de nous sabors. Imagineu un plat de raviolis farcits de carabassa i amb un sofregit de carn amb espècies. Deliciós. Aquest plat és típic de Ferrara. O una gran rostida de carn, pizzes a dojo i també algun que altre plat sicilià, seguint les recomanacions de Sebastian, al qui natros cridàvem Pipo.

Interessant fou també l’últim dia que vam sopar a la seu del grup de San Luca, al carrer amb taules llargues, i esperant una furgoneta que feia viatges amb pizzes, i tal com arribaven a menjar.

Va ser un sopar divertit on vam poder coneixer la gran família que forma aquest grup d’abanderats, i en tot moment ens va recordar la nostra colla que en realitat som això: una gran família on tots ens apreciem i estimem de mil i una maneres.