dijous, 14 de juny del 2007

Concert a Ulldecona

El passat 9 de juny, vam oferir un concert al orfeó Montsià d’Ulldecona juntament amb els nostres amics, els grallers d’Ulldecona.

Al concert, organitzat pels grallers i geganters d’Ulldecona, vam voler fer un repàs a les festes i esdeveniments més importants de Tortosa on participa la Colla Jove de Dolçainers. Per això vam fer un repàs cronològic des del gener, interpretant la peça “Camells”, composada especialment per a l’espectacle “Preludi Blanc” de la cavalcada de Reis, passant per “La Saeta” i “l’Altet del Canons”, aquesta ultima interpretada a la Festa de Renaixement , entre d’altres, i per acabar, vam interpretar la “Gran Jota Tortosina”, peça representativa de les Festes de la Cinta.

Destacar que va ser un dia molt especial per a tots nosaltres, però creiem que molt més per als alumnes de l’escola de dolçaina, ja que per a molts va ser la primera vegada que pujaven a un escenari i tocaven una peça sols. Volem felicitar-los per la seva interpretació de la peça “Tourdion”

Després de la nostra actuació, els grallers d’Ulldecona ens van oferir el seu concert composat per un variat repertori amb peces com “Penyalba” (veure video) , entre d’altres.

Ja per acabar, volem felicitar a la gent d’Ulldecona per aquesta iniciativa i agraïr-los la seva invitació, ja que per a nosaltres son com els nostres germans en aquest món de la música tradicional.