dissabte, 23 d’octubre del 2010

Agost i setembre de 2010

Donat que el mes d'agost i setembre passats hem estat molt ocupats no hem pogut actualitzar el bloc tan a sovint com ens hagués agradat. Per tant, intentarem solucionar això en els propers dies informant-vos del que ha estat la nostra vida durant tot aquest temps i intentarem penjar algunes fotos i algun vídeo si és possible.

Durant el mes d'agost hem actuat, majoritàriament, amb el grup d'abanderats destacant actuacions com El mercadal del Compte Guifré de Ripoll, lloc on hem actuat per segon any consecutiu, i els Días medievais en Castro Marim, una festa de recreació històrica que es celebra anualment en aquesta població portuguesa.

Del mes de setembre cal destacar totes les actuacions realitzades amb la colla tradicional durant les festes majors de Tortosa i la que ja ve sent una actuació fixa en el calendari de la Colla cada any: les Fêtes Renaissance du Roi de L'Oiseau au Puy en Velay.

Però, com una imatge val més que mil paraules, us deixem amb una primera entrega de fotos del que han estat aquestes actuacions.




Días medievais en Castro Marim



Ofrena de festes de la Cinta



Entrada de la Cinta



Passacarrers de festes de la Cinta



Correfoc de festes de la Cinta