diumenge, 20 de juny del 2010

Bodes, trobades i banderes

Per completar les actuacions realitzades aquest cap de setmana, a més de la inauguració del llagut turístic "lo Sirgador" on vam actuar amb el grup d'abanderats, vam realitzar dues actuacions més: la trobada de dolçainers dels Reguers amb la colla tradicional i una boda a Deltebre amb la rondalla.

La trobada dels Reguers es va desenvolupar la tarda del mateix divendres i va comptar amb la participació de moltes de les colles d'arreu de les terres de l'Ebre. Les colles vam acompanyar l'ofrena de festes majors dels Reguers i ja acabada aquesta vam interpretar una peça, que en el nostre cas va ser Jota de les plegadores d'olives.

Al dia següent, i seguint l'alt ritme d'actuacions que ve sent habitual aquesta temporada, vam actuar amb la rondalla a una boda a Deltebre. En acabar la cerimònia i ja a l'aperitiu del sopar un Juanito Aragonés en plena forma, va impartir una lliçó de com s'han de cantar jotes a les Terres de l'Ebre. A més vam tenir ocasió d'estrenar el nou bombardino, última adquisió en l'apartat de material musical a la colla. Per cloure l'actuació i just abans d'entrar al restaurant a sopar, vam oferir un tast de melodies tradicionals amb dolçaina i tabal.

Tot seguit hem fet una selecció de fotos de la participació de la colla en l'acte de inauguració del llagut turístic "lo Sirgador".