dijous, 3 de juny del 2010

Cap de setmana intens

El 2010 està sent un any intens des del punt de vista del nombre d'actuacions i anem camí de superar la fita aconseguida el 2009. Aquest cap de setmana, com ja ve sent habitual, hem realitzat dues actuacions que ens han tingut ocupats els dos dies.

>Dia de les seleccions catalanes

El passat dissabte 30 de maig Tortosa va acollir el V dia de les seleccions catalanes organitzat per la plataforma Pro-Seleccions catalanes i l'Ajuntament de Tortosa. Durant tota la jornada es van organitzar activitats a l'estadi municipal de Tortosa i va incloure partits internacionals. Per la nit es va cloure la jornada amb un concert gratuït al Parc municipal Teodor González de Lexu's, Brams i els Pets.

El grup d'abanderats de la Colla jove de dolçainers de Tortosa també vam voler participar en aquesta jornada, que reivindica el dret de Catalunya a participar en competicions internacionals i en concret poder participar al mundial del Brasil del 2014. D'aquesta manera vam participar en l'acte d'inauguració al pavelló municipal i després vam ralitzar una actuació itinerant per tot el recinte de l'estadi municipal.

>7a festa de la mel

El següent dia, el diumenge 31 de maig, vam participar amb el grup d'abanderats a la 7a fira de la mel d'Arnes. Aquesta jornada, que arriba a la 7a edició aquest any, va comptar amb una cinquantena d'artesans i va comptar amb la participació dels Trabucaires de Caseres, Codolada Drums de Prat de Comte i els abanderats de la Colla jove de dolçainers de Tortosa. Durant tot el matí vam poder lluir els nostres exercicis de banderes i les melodies i ritmes contundents de percussió pels carrers i places d'Arnes.

Tot seguit podeu veure algunes fotos d'aquest actuació



Fotos: http://festadelamel.blogspot.com/