dimarts, 30 de març del 2010

La banda de natzarens recorre els carrers de la ciutat

El passat diumenge 28 de març es va celebrar a la ciutat de Tortosa la processó de la Passió, més coneguda com processó de diumenge de Rams. Aquesta processó es va iniciar el 1806 en fusionar-ne dues: la processó dels Dolors i una altra d'arrels més antigues de caràcter gremial que acostumava a sortir el Dijous Sant.

Un any més, amb motiu de la setmana santa, la formació tradicional de l’entitat s’ha transformat en una banda de natzarens, per tal d’acompanyar les diferents processons.

La posada en escena de la banda de natzarens ha estat possible gràcies al treball realitzat per tots els dolçainers i percussionistes de l’entitat i per l’equip de vestuari i logística, arribant així a una gran banda de prop de 80 persones.

Una vegada més hem d’estar contents del resultat del nostre treball i a la vegada felicitar totes les bandes de tambors de la ciutat per la seva participació en els actes de la setmana santa de Tortosa, aportant totes elles ritmes diferents i formacions molt particulars amb un punt comú en totes elles: la joventut.