dijous, 7 de gener del 2010

Nit de reis

El passat 5 de gener, a les 19.15 h, va arrancar a Tortosa la ja tradicional cavalcada de reis de la ciutat. Aquest any estava dedicada al món del circ i va tindre com a principal novetat que les tres carrosses dels reis d'orient van ser substituïdes per tres trons que anaven a sobre de les cucaferes de la ciutat.

La cavalcada d'aquest any va convertir els carrers de la ciutat en una immensa pista de circ on es van poder veure malabaristes, xanquers, pallassos una acròbata i els elements més tradicionals d'una cavalcada, com és l'estrella i alguns nous d'aquest any o d'anteriors edicions com són la bústia reial o els espies reials.

La Colla Jove vam preparar per l'ocasió dos espectacles. El primer estava format per una desena de malabaristes i abanderats i el segon era una banda de pallassos que va interpretar algunes de les melodies més conegudes del món del circ.

Cal dir que en aquesta cavalcada també hi van ser presents altres entitats i associacions de la ciutat com són Gaiters de l'Aguilot, Grallers de Jesús, Ball de diables Llucifer, A.C. de Ferreries Llampec Nois, Grup de diables Lo Golafre i la Banda de música de Tortosa.

Tot seguit podreu veure algunes fotos de l'actuació de la Colla Jove a la cavalcada. Si voleu veure més fotos de la cavalcada ho podeu fer en aquest enllaç.