dimarts, 19 de gener del 2010

Mercat de Sant Antoni a Vinaròs

El passat cap de setmana la població de Vinaròs va acollir el primer mercat de Sant Antoni, celebrat al voltant de la tradicional encesa de la monumental foguera i la celebració del patró de la Caixa Rural de Vinaròs.

Les diferents activitats del mercat van estar organitzades per D’espectacles i Festes de Carrer, i van contar amb una acollidora parada de les prop de 30 casetes, a la plaça de les Corts Valencianes, aconseguint una ambientació més que notable tot i ser la primera edició del mercat.

El grup d’abanderats de la Festa del Renaixement va ser l’encarregat d’acompanyar la comitiva inaugural d’aquest certament juntament amb els gegants de Vinaròs, acompanyats també per la colla de Dolçaines i Tabals.

Al llarg del cap de setmana el grup va oferir tota mena d’actuacions amb la realització dels números més atrevits i vistosos de la temporada, amb les melodies de les dolçaines i el repicar de tambors al compàs dels exercicis dels abanderats.

Al finalitzar l’encesa de la foguera, la formació tradicional de la mateixa Colla Jove oferí un concert amb l’interpretació de les melodies del treball discogràfic "Tocant la gaita".