dijous, 16 d’abril del 2009

Reus vibra amb el so de les dolçaines tortosines

La processó del Sant Enterrament de Reus va comptar amb l'actuació de la banda de Setmana Santa de la Colla Jove de Dolçainers, formada per unes 70 persones, entre dolçainers i percussionistes.

Tot i l'amenaça de pluja, la processó va començar puntualment a les 20.00 hores, amb l'encapçalament dels Armats de la Sang a pas curt i combinant tota una sèrie de variacions de formació. Darrera, tota la processó de Reus fins arribar al Sant Sepulcre i la nostra banda.

Vestits de negre, amb formació de tres i arribant a prop de 40 metres línials de banda, i amb les melodies Silenci Blanc , Gaiters de la Passió i La Saeta vam ser els encarregats de tancar la brillant processó de Reus tot seduint i posant el sentiment dels més devots a flor de pell amb la sonoritat dels nostres instruments als carrers estres del centre hisòric de la població.

Des d'aquesta web aprofitem per a felicitar l'excel·lent actitut i bon fer de tota la nostra gent, diexant el nom de Tortosa en bon lloc en una plaça important de la Setmana Santa catalana. Al mateix temps, volem manifestar el nostre reconeixement a l'excel·lent organització de la Confraria de la Sang així com agraïr publicament el bon tracte rebut i la seva adimiració envers la nostra actuació.