dijous, 5 de març del 2009

Participació al projecte "Tu ajudes" de Caixa Tarragona

Cada any, Caixa Tarragona dins de la seva obra social organitza el projecte Tu Ajudes, per tal de que els seus clients premiïn els projectes de les entitats, de diferents àmbits i geografia, presentats.

La Colla Jove hem participat per primer any amb el projecte “Escola de música tradicional” (treball premiat recentment amb el premi “Projecte Jove 2009”) que inclou diferents apartats com la remodelació de les instal·lacions, la millora organitzativa i l’adquisició de nou material, per tal de poder donar una formació de més qualitat.

És per això que demanem la col·laboració de tots els simpatitzants que siguin clients de Caixa Tarragona amb la votació del nostre projecte.

El període de votacions comença l’1 de març i finalitza el 30 d’abril de 2009, i les votacions es poden fer mitjançant els formularis dispensats a les oficines de Caixa Tarragona, als caixers automàtics, a traves del web http://www.tuajudes.com/votar , on també es poden consultar la resta de treballs presentats, o descarregant les butlletes. El codi de votació és 180.

Amb l’ajuda de tots aconseguirem tirar endavant el nostre projecte!