dimecres, 21 de gener del 2009

Nit de reis

La banda dels soldadets de plom de la cavalcada a Tortosa

Com l'any passat, la posada en escena de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa amb la Banda dels Soldadets de plom, va ser un més dels elements participants en la brillant cavalcada de Reis de Tortosa, dedicada als contes.

A pas ferm i ritme marcial marcat pels redoblants amb les càlides melodies de les flautes irlandeses i els instruments de metall, i una indumentària de gala, més de 60 soldadets van ser la delícia de grans i petits en forma d’anunci de la gran cavalcada que els seguia.

L’espectacle de la Colla Jove va estar reforçat amb la carrossa de la ballarina, i els soldadets de plom amb un barquet de paper, tot reproduint el conte del Trenca Nous.

Tot seguit adjuntem unes imatges d’aquesta nova formació de la banda dels soldadets de plom amb l’objectiu de posar-la al mercat per acompanyament de rues i desfilades de carrosses entre altres.

Els abanderats de la cavalcada a Vinaròs

La màgia dels reis mags ha fet que en una mateixa nit la nostra entitat participes en dues cavalcades de reis a la vegada i amb dos espectacles diferents.

Aquesta nova fita és una demostració de la professionalitat i bon fer de la nostra gent, tot implicant–se amb el projecte associatiu de la nostra entitat de forma intensa.

Els programadors, artistes i companys d’altres companyies en són conscients d’aquesta capacitat de treball. Per aquest motiu ens hem guanyat la confiança de molta gent al llarg de 15 anys de trajectòria.

De la cavalcada de reis de Vinaròs direm que ens va permetre realitzar tota mena d’exercicis i moviments de bandera al llarg del recorregut, despertant la curiositat de la gent i recollint infinitat d’aplaudiments.

Volem destacar l’excel·lent aportació del grup d’abanderats a la difusió de la Festa del Renaixement de Tortosa, i més en un lloc pròxim amb possibles visitants directes.