dimecres, 10 de desembre del 2008

La Colla Jove amb la Marató de TV3

Com ja ve sent tradicional cada any en aquestes dates abans de Nadal es celebra la Marató de TV3. L'edició d'enguany està dedicada a les malalties mentals greus i serà el proper diumenge 14 de desembre.

El Campus Terres de l'Ebre organitza, per segon any consecutiu, una caminada el mateix diumenge que començarà a les 10.30 h al parc municipal Teodor Gonzalez, i finalitzarà vora de les 13.30 h al Pavelló Firal de Remolins amb una enlairada de globus i amb l'actuació del Grup d'Abanderats de la Festa del Renaixement.

Cal destacar que durant tota la setmana els alumnes del Campus estaran repartits per diferents punts de la ciutat per vendre mocadors, bolígrafs i llapis per tal de recaptar fons. A més els alumnes d'infermeria han editat un tríptic d'informació sobre les malalties mentals.

>Altres propostes solidàries


A més de la Marató, a la nostra ciutat hi ha altres propostes solidàries en que la Colla Jove col·laborarem amb molt de gust.

En primer lloc volem destacar que el proper dissabte 13 desembre actuarem a la fira d'entitats i ONG's que tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament. A més el proper dijous 18 de desembre actuarem a la festa organitzada per Creu Roja Joventut per tal de recollir joguines i material escolar, també a la Plaça de l'Ajuntament.