divendres, 19 de setembre del 2008

Els Abanderats de la Festa del Renaixement obriran la tradicional Cavalcada de les Festes de la Mercè

El grup d'Abanderats de la Festa del Renaixement encapçalarà la Cavalcada de les Festes de la Mercè de Barcelona, el proper 24 de setembre, que aquest any està dedicada a la diversitat cultural i duu el lema "Una cavalcada de tots els colors". Les banderes, dolçaines i tambors del grup d'Abanderats de la Festa obriran els grups de cultura tradicional de la cavalcada, que fonamentalment són colles geganteres vingudes d'arreu del país, artistes de carrer, capgrossos i grups de música.

La Cavalcada de la Mercè és un acte que compta amb un públic molt nombrós i que, per tant, enguany suposarà una eina de promoció molt important per a la Festa del Renaixement. Aquesta actuació servirà per donar gairebé per tancada la temporada dels abanderats, que un any més han fet d'ambaixadors de Tortosa i de les Terres de l'Ebre per diverses ciutats del país i d'Europa.

Noticia extreta de la web de l'ajuntament de Tortosa

>Le Puy en Velay

Des de dimecres passat fins dilluns, una gran representació del Grup d'Abanderats està a la ciutat francesa de Le Puy en Velay participant a la Festa del Renaixement Roy de l'Odisseau i promocionant la ciutat de Tortosa amb la nostra música i colors.