divendres, 22 d’agost del 2008

Festes de l'Aldea, Gràcia i Tarragona

Aquests últims dies hem estat molt enfeinats amb assajos i actuacions i és per aquesta raó que no hem pogut actualitzar aquesta pàgina tot el que hauríem volgut. A banda dels assajos hem realitzat tres actuacions que són remarcables i en alguns casos suposen una fita prou important per al grup.

>Festes de l'Aldea

S'està convertint en un costum anar tots els anys a l'Aldea per festes a acompanyar a les autoritats i pubilles al partit de futbol que es realitza en aquestes dates. Com en anys anteriors aquesta ha estat una actuació d'abanderats i, tot i no ser el primer any que anem, és una d'aquestes actuacions que fem amb molt de gust.

Després d'acompanyar a autoritats i pubilles de l'ajuntament fins al camp de futbol el grup d'abanderats va realitzar una actuació al descans del partit. Els exercicis de bandera i la música van tindre molt bona acollida per part del públic tot i les enormes dificultats que va suposar el fort vent que bufava aquell dia.

>Festes de Gràcia

El mateix dia i a la mateixa hora que tenia lloc l'actuació a l'Aldea uns quants membres de la colla (tres en concret) van estar a festes de Gràcia participant en un espectacle produït per Tamquam. El muntatge anava adreçat als més petits i es tractava d'ensenyar-los alguns balls. La Colla Jove vam posar la música a l'espectacle que va tindre molt bona acollida entre el nombrós públic assistent.

>Festes de Sant Magí

El passat dimarts 19 d'Agost vam participar amb el grup d'abanderats a la festa petita de Tarragona, la festa de Sant Magí, com a grup convidat. També van ser-hi com a convidats els cavalls frisons de l’Hípica de la Cruz de l’Aldea, el ball de les Galeres de Reus i els Diablots del Carnaval de Granollers. A banda també van participar-hi els cavallistes de la Guàrdia Urbana de gran gala, que obrien la comitiva, Magí de les Timbales, Gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers, colles castelleres i Banda Unió Musical de Tarragona, juntament amb la corporació municipal, escortada per la Guàrdia Urbana de gran gala.

La colla jove vam participar en la processó de Sant Magí i en acabar aquesta vam tenir una estona per realitzar una actuació a la plaça de la font.

Cal dir que haver tingut el privilegi de participar en un acte com aquest és per nosaltres una fita molt important i és per aquesta raó que volem agrair a l'organització el haver-nos donat la possibilitat de participar en un esdeveniment com aquest.