dimarts, 29 de juliol de 2008

XIII Festa del renaixement

Els passats 24, 25, 26 i 27 de juliol es va celebrar la XIII Festa del renaixement de Tortosa. En aquesta ocasió la climatologia va acompanyar tots els dies i es van poder celebrar gairebé tots els actes i actuacions previstes.

La Colla jove de dolçainers de Tortosa vam participar intensament en la festa durant els quatre dies que va durar estant presents en gairebé tots els actes propis, com ara l'acte inaugural o la marxa dels trasts, acompanyant a les autoritats i realitzant actuacions de carrer. També cal destacar que un any més vam fer l'espectacle del despertat de les avançades, que va tenir molt bona acollida per part del públic, l'últim passe del qual no vam poder realitzar per qüestions de seguretat.

També cal destacar el nou grup d'abanderadets format pels membres més joves de la colla i que van tenir també molt bona acollida entre el públic.

Tot seguit podeu veure un resum fotogràfic del que ha estat la nostra participació en la festa durant aquests quatre dies. A més podeu veure sis vídeos corresponents a algunes de les actuacions que hem realitzat durant aquests dies. El primer correspon a una de les actuacions realitzades durant l'acte inaugural. Els dos següents corresponen a dos moments de l'únic passe realitzat de l'espectacle el despertar de les avançades i els tres últims corresponen a una demostració realitzada el diumenge a la plaça dels Dolors: el primer és un vídeo dels abanderadets de la colla, el segon correspon a un solo realitzat per Xavi Falcó i el tercer és un número fet pel grup d'abanderats.

Nota: a la galeria de fotos només hem posat un petit resum. Si voleu veure totes les fotos podeu accedir per aquí.