dijous, 8 de maig del 2008

Resum d'actuacions d'abril i maig

Degut a la demanda d'actuacions i a l'intensificació dels assajos, fins ara no hem pogut actualitzar la nostra pàgina web, així que us demanem disculpes i us deixem amb un resum de les actuacions més destacades d'abril i primers de maig:

>Actuació del grup d'abanderats a la Fira de l'arròs i del comerç de l'Aldea
El passat 18 d'abril, com ve sent tradicional, el Grup d'Abanderats vam participar amb l'acte d'inauguració de la fira, que va consistir en una cercavila des de l'ajuntament, fins al pavelló i una actuació final.

>Premi Federico Mayor Zaragoza
El dia 26 d'abril, la colla tradicional va interpretar la peça "Gran Jota Tortosina" a l'acte d'entrega de premis de l'associació d'amics i amigues de l'UNESCO, a càrrec de Federico Mayor Zaragoza. Al finalitzar l'acte, vam interpretar el "Pas-doble de Tortosa" a petició del Mateix Federico Mayor.

>Trobada d'Aldover
El mateix dia 26, a la tarda, vam participar en la trobada de grallers i dolçainers d'Aldover, que va tenir lloc pels carrers del poble i va finalitzar amb un concert de tots els grups participants

>Expoebre 2008
Enguany el Grup d'Abanderats també hem estats presents en la 64a edició de la fira multisectorial de les Terres de l'Ebre.
Els visitants van poder gaudir de la nostra actuació a l'acte d'inauguració i a la clausura de la fira.