dijous, 22 de maig del 2008

El Grup d'Abanderats actuarà al partit Catalunya-Argentina

La Festa del Renaixement es promocionarà abastament el proper 24 de maig, durant la celebració del partit que enfrontarà les seleccions nacionals de Catalunya i d'Argentina i que tindrà lloc a l'emblemàtic camp del Futbol Club Barcelona. Dins de l'acte que precedirà l'enfrontament esportiu, tindrà lloc una actuació d'aproximadament cinc minuts de durada que coincidirà amb l'aparició dels jugadors al camp. En aquesta important aparició pública, els abanderats de la Festa del Renaixement lluiran les banderes de Catalunya i Argentina.

Aquesta mediàtica actuació del Abanderats tortosins ha estat possible gràcies a les gestions portades a terme pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Vicent Lluesma, i de Juanjo Rovira, del cos tècnic de la Selecció Catalana de Futbol. El regidor de Festes/Festa del Renaixement de l'Ajuntament de Tortosa, Jordi Folqué, s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta fita assolida pels Abanderats, i ha dit que “la innegable qualitat artística i tècnica de la proposta es va imposar per damunt de moltes altres ofertes que l'organització del partit tenia en fase de valoració”. Prèviament a l'acte de dissabte a Barcelona, tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Tortosa un assaig general amb els 60 membres de la colla que hi seran presents.

Seguint amb les activitats promocionals d'aquesta emblemàtica formació tortosina, cal remarcar l'èxit obtingut a la Festa Medieval de Capdepera, a les Illes Balears, els passats 17 i 18 de maig, aconseguint un espectacular resultat que els ha portat a ser contractats per a tornar-hi a actuar en la propera edició.

Noticia extreta de la web de l'Ajuntament de Tortosa