dilluns, 6 d’agost del 2007

Sant Llàtzer, Camarles i Vinallop

Com hem estat molt enfeinats aquesta última setmana i no ens ha donat temps a escriure un post per cadascuna de les actuacions que hem realitzat anem a fer un petit resum de les actuacions realitzades en el periode transcorregut entre el dissabte 28 de juliol i el dijous 2 d'agost.

> Sant Llàtzer

El dissabte 28 de juliol van començar les festes al barri de Sant Llàtzer, més conegut com la Raval de la llet. Aquest dia es va fer el tradicional repartiment del panoli que no pot faltar en ninguna festa de barri. Aquest es va realitzar al so de la dolçaina i el tabal i els encarregats de posar la música vam ser nosaltres.

Al dia següent, diumenge, vam fer l'acompanyament de les autoritats a misa, però abans, al finalitzar l'acte d'agermanament de l'associació amb un barri de Santa Cruz de Tenerife, vam interpretar l'himne pasdoble Tortosa.

> Camarles

El mateix dissabte 28 de juliol, per la tarda, vam assistir a la trobada de gegants de Camarles. Ho vam fer acompanyant als nostres gegantons Àngel i Cinta.

Primer es va realitzar una cercavila pels carrers de la ciutat i per finalitzar l'acte es va fer una ballada conjunta de tots els gegants participants.

> Vinallop

Ja per acabar, el passat dijous 2 d'agost van començar les festes de la pedania de Vinallop i ho van fer amb el repartiment de panoli. A l'igual que a Sant Llàtzer, i com no pot ser d'una altra manera, es va fer acompanyats del so de la dolçaina i el tabal.

Aquest és un dels panolis més llargs que es fan durant l'any donada l'estensió de Vinallop. A més cal afegir la calor que va fer durant tot el matí. Ara bé, també és una de les actuacions més agraïdes que hi ha ja que l'esmorzar a meitat matí és dels que es recorden durant bastant de temps.