divendres, 24 d’agost del 2007

Panoli i gegants a Alfara

Per primera vegada hem fet un repartiment de panoli amb la formació tradicional i els nostres gegants Cinta i Angel recorrent tots els carrers de la població d'Alfara.

La comissió de festes d'Alfara, amb la participació de molts xiquets i xiquetes vestits amb roba tradicional, han fet del repartiment de panoli un acte participatiu i ben conduït.

Les nostres jotes i cercaviles han omplert de música les places i carrers d'aquesta població a la falda dels ports.

> Preparant la Cinta

Ja fa dies que hem intensificat els assajos per tal de tenir el repertori a punt per a les festes majors de la nostra ciutat.

L'Himne de la Cinta, la gran jota tortosina i el Pasdoble Himne Tortosa estan centrant els nostres esforços per poder-los oferir en els actes més tradicionals, com ara l'ofrena i l'entrada de la processó.

Enguany arribem a les festes amb una nova fornada de dolçainers així com noves incorporacions a la percussió.

Seguirem assajant i més avant us donarem més detalls del nostre treball.

> Anem de trobada a Benicarló

Diumenge 26 d'agost anirem a tocar a la trobada de dolçainers de la ciutat de Benicarló.

Un any més assistim a la trobada convidats per l'amic Ximo de la colla de Benicarlo, tot un referent dolçainer en aquestes terres.

Tots els grups acompanyarem les carroces de les dames de les entitats en el que aquí a Tortosa coneixem com a cosoiris. Al finalitzar es farà un concerts amb tots els grups participans.

> Torneig de futbol Mariano Toha

Tot i apareixer en alguns mitjans de comunicació i cartells que el grup d'abanderats actuem en el torneig de futbol Mariano Toha cal fer una rectificació al respecte.

La coincidència amb la trobada de dolçainers a Benicarló farà del tot imposible la nostra participació. Esperem que per la propera edició ens puguem parlar amb més temps i reservar la data. Agraïm la confiança de la UE Remolins-Bítem.

> Nou clarinet

La rondalla de la colla estem d'estrena amb la incorporació d'un nou efectiu a la secció de vents. Joana ve a reforçar la corda de clarinets i formarà duet amb Àngel.

Esperem que disfrute de l'activitat a la vegada que li desitgem una bona estrena el dia 25 al Tradicionarius de les Terres de l'Ebre a Roquetes.

> Setemana de Pubilles

El dissabte 25 comencem les presentacions de publilles amb el grup de dolçainers. L'entitat del Club Lions serà la primera en escoltar les nostres cançons. L'altra setmana, concretament el 29, serà el torn del Club deportiu Tortosa, el Club universitari i l'Ordre de la Cucafera.

Des d'aquesta pàgina desitgem a totes les pubilles molt bona festa major.