dimarts, 9 de gener del 2007

L’estrena de “Preludi blanc” compleix els objectius

La nit màgica del 5 de gener els carrers de la ciutat de Tortosa es van omplir de xiquetes i xiquets per presenciar la cavalcada dels tres grans protagonistes de la nit: ses majestats els reis mags d’orient.

Amb una temperatura més que bona i amb milers de persones el seguici reial va ser encapçalat per la nostra entitat, la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, amb l’estrena de l’espectacle Preludi Blanc.

Per les cares que vam poder observar al llarg del recorregut així com per la sensació particular viscuda des de dintre l’escena que protagonitzàvem considerem assolits els objectius i plantejaments que ens van portar a la creació d’aquesta nova oferta dinàmica de carrer del nostre grup.

La posada en escena amb el vestuari blanc de les més de seixanta persones que formàvem el seguici així com l’espectacularitat de les diferents habilitats malabars, i banderes blanques dissenyades també per l’ocasió van superar amb escreix la bona sensació que ens deixaven els assajos.

Aprofitem aquesta pàgina per felicitar a tots els components de la nostra entitat que s’han esforçat per fer realitat aquest vistós espectacle de carrer, i agrair el suport i ressò dels mitjans de comunicació així com les nombroses felicitacions rebudes per part dels organitzadors, autoritats, i públic en general.

La Colla Jove agraeix a tots els qui han fet possible el nostre retorn a la cavalcada de Tortosa.