dilluns, 6 de novembre del 2006

La Fira de Manresa descobreix la Festa del Renaixement

Una vegada més la Colla jove de Dolçainers de Tortosa a portat fora del territori la promoció de la festa del renaixement, aquest cop a la 9ª Mediterrània, la Fira d’espectacles d’arrel tradicional de Manresa.

La Colla Jove, amb unes 60 persones en escena entre abanderats, dolçainers i tamborers, van actuar el diumenge 5 de novembre pels carrers mes cèntrics de la capital del Bages.

L’actuació va durar prop de 2 hores, i es van poder veure els millors exercicis del grup, així com la magnífica interpretació dels dolçainers amb un ampli repertori de variants de percussió. Per l'ocasió, el grup va estrenar el seu primer exercici de quatre persones amb dos banderes cadascuna.

La Fira va servir per fer molts contactes amb programadors d’empreses privades, ajuntaments, associacions culturals, patronats i festivals consolidats en l’ampli ventall del panorama cultural d’arreu.

La Colla Jove també va distribuir entre els prop de 500 programadors un tríptic promocional en quatre idiomes del grup i de la Festa del Renaixement de Tortosa.