diumenge, 12 de març del 2006

La festa del renaixement a Barcelona de la mà de la Colla Jove

El passat diumenge dia 12 de març de 2006, el grup d’abanderats de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa va portar la festa del Renaixement fins la plaça de la catedral de Barcelona dintre de la segona edició de la festa del consum responsable.

El nombrós públic participant en l’esdeveniment es va emportar una magnífica impresió de l’espectacle ofert pels abanderats, dolçainers i tamborers tortosins presentant amb la seva actuació la proximitat d’un producte d’interès turístic i cultural a la vora de l’Ebre com és la festa del renaixement.

El grup va estar acompanyat per dos autocars en representació de gent de les Terres de l’Ebre, així com del director dels serveis territorials de comerç consum i turisme Josep Monclús. També cal destacar la presència en la festa del Conseller Josep Huguet qui va poder presenciar la posada en escena de la Colla Jove.

Molta de la gent que es va desplaçar a Barcelona va rebre les felicitacions de nombroses persones així com l’interès de contactar amb el grup d’abanderats i visitar la festa del renaixement per part de promotors i organitzadors d’esdeveniments socio culturals d’arreu del país.

L’actuació del grup va finalitzar just davant de la catedral, lloc on van exhibir bona part del seu repertori fent volar les banderes i fent sonar les dolçaines acompanyades del redoble dels tambors. Tot plegat una bona posada en escena amb prop d’una cinquantena de membres rigurosament vestits d’època convertint-se en icona de la festa del renaixement de Tortosa.

Nota: a la galeria de fotos només hem posat un petit resum. Si voleu veure totes les fotos podeu accedir per aquí.