dimarts, 17 de juny del 2008

Actuació a la jornada de portes obertes de la policia local de Tortosa

El passat dissabte 14 de juny es va celebrar una jornada de portes obertes amb motiu de la innauguració de la nova comisaria de la policia local de Tortosa. Durant tot el dia es van realitzar visites guiades per les noves instal·lacions i es va poder veure una demostració de gossos ensinistrats a la plaça de Remolins.

En una ocasió com aquesta la Colla jove hi vam ser per realitzar una petita actuació. En primer lloc vam interpretar un parell de peces en sortir les autoritats de la nova seu, entre les que cal destacar l'himne-pasdoble Tortosa. Acte seguit vam realitzar una breu actuació amb el grup d'abanderats.

>Trobada d'exalumnes de la Consolació

Aquell mateix matí i amb motiu de la trobada d'exalumnes de la Consolació i del 150è aniversari d'aquesta la Colla jove també vam realitzar un petit concert a l'hospital de Jesús on vam interpretar cançons típiques de les nostres terres entre les quals hi va haver una petita representació de cançons de passacarrers, jotes i per finalitzar l'himne de la patrona de la ciutat, la Verge e la Cinta, i l'himne-pasdoble Tortosa.