diumenge, 2 de març del 2008

Crònica de l'assemblea i el sopar

Tal com havíem avançat anteriorment, ahir dissabte 1 de març es va celebrar l'assemblea general de la Colla Jove. Inicialment es va fer un balanç de les actuacions, on cal destacar l'augmentat del nombre de contractacions privades amb el Grup d'Abanderats. També es va repassar l'estat comptable així com també vam fer una planificació d'objectius del 2008 i de properes actuacions. Finalment vam començar a treballar per tal d'organitzar els actes i sorpreses per a celebrar el nostre 15è aniversari, que ja anirem avançant.

Després, com cada any, vam celebrar el sopar de germanor al restaurant l'Ardiaca, on van assistir més de 90 persones,entre les quals diferents autoritats.

Després de sopar, van tocar els parlaments del president i de l'il·lustríssim Sr. Ferran Bel, alcalde de Tortosa, i l'entregra de la figura de commemoració dels 15 anys a cada membre de la colla.

Ara només queda treballar perque el nostre somni pugui arribar a tota la gent i tots plegats poguem celebrar aquest aniversari.

Visca la Colla!!!