dilluns, 10 de desembre del 2007

El Grup d’Abanderats col·laborarà amb els actes de la Marató organitzats per l’URV

Per al proper diumenge el Campus Terres de l’Ebre de l’Universitat Rovira i Virgili ha organitzat una caminada per Tortosa amb el lema “ El teu cor necessita que caminis”, en el marc de la Marató de TV3.

Durant l’itinerari hi haurà diferents activitats i actuacions de grups de Tortosa, nosaltres actuarem en l’acte final que serà al Pavelló firal.

L’itinerari i l’horari serà el següent:

10.30: Concentració al passeig central del Parc Teodor González
10.30- 11.00: Activitats de Tai-txi
11.00: Sortida dels participants acompanyats pels Gaiters de l’Aguilot. El recorregut seguirà fins la plaça dels Dolors, on hi haurà conta-contes, jocs populars, i l’actuació del pallasso Muniatto. Seguidament s’anirà fins la plaça de la Immaculada on actuarà la colla de diables “Lo Golafre”.
14.00: Final del recorregut, acte de Cloenda amb l’actuació de l’Orfeo Tortosi, de la Coral Preduli a Caro i del Grup d’Abanderats de la Festa del Renaixement.

Durant tota aquesta setmana els alumnes del Campus faran difusió de l’activitat i vendran mocadors, bolígrafs i globus identificatius, a diferents punts de Tortosa i Roquetes, amb la finalitat de recollir les aportacions que la gent vulgui fer.