dijous, 11 d’octubre del 2007

Reconeixement als Gaiters de l’Aguilot pel seu 15è aniversari

El pregó tradicional, realitzat en el marc del saló de plens de l’ajuntament, va servir un cop més per retre reconeixement a les persones o entitats que s’han destacat per la seva activitat i per les seves aportacions a la nostra cultura i costums tradicionals.

L’acte va està presidit pel Sr. Ferràn Bel, Alcalde de Tortosa, així com pel Regidor de Cultura, el Sr. Joan Caballol, amb l’assistència d’altres membres del consistori, contribuint així al certament folkloric i a la vegada donat valor afegit amb representació de la institució més propera al reconeixement ofert al grup dels gaiters de l’Aguilot.

Jordi Ginovart, president i fundador dels gaiters de l’Aguilot, fou l’encarregat de pronunciar el pregó, que va fer un repàs a la trajectoria del grup, establint un paral·lelisme amb la Colla Jove, organitzadora de l’acte, i amb alguns dels objectius en l’annel de la recuperació i manteniment de la bona pràctica de la dolçaina i el tabal.

L’acte va cloure amb un intercanvi de regals per part de les entitats, i la petició generalitzada de tots els assistents per dignificar la tasca de les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat.