diumenge, 11 de febrer de 2007

Crònica de l'assemblea i del sopar

Tal com vam avançar anteriorment, ahir vam celebrar l’assemblea general i el sopar de germanor.

Els punts més destacats de la reunió, van ser el balanç d’actuacions del 2006, que han estat sobre les 75 actuacions, entre la colla tradicional i el grup d’abanderats, l’inversió realitzada per tal d’acondiconar el pavelló número 4 del Centre Cultural l’escorxador, que avui ja és una realitat, l’estat general dels comptes i la fixació d’objectius per al 2007. L’acte va finalitzar amb la projecció de diferents vídeos de les nostres actuacions.

Deprés, prop de 130 persones ens vam reunir a la Societat de Caçadors de Bítem per a cel·lebrar el sopar de germanor. A més dels membres de la colla, a l’acte van assistir nombrosos amics de la colla, així com diferents autoritats com l’alcalde de Tortosa, el primer tinent d’alcalde, Jordi Bonilla, el pedani de Bítem, la secretària general de Joventut a les Terres de l’ebre i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El sopar va seguir amb la salutació del president de la Colla, una actuació de la rondalla, l’entrega de reconeixements a diferents membres de la Colla i finalment, festa per a tots amb el duo músical d’Anny Noriega i Mari Llum, ja per acabar Juanito Aragonès va interpretar "Lo Carrilet de la Cava".

Una vegada més, vam demostrar que la Colla Jove és molt més que un grup de dolçainers

VISCA LA COLLA!